Spor

Türkiye Satranç Federasyonu'ndan 10'ncu Tur Mücadelesi

Türkiye, 45. Satranç Olimpiyatı'nda 10. Tur maçlarını başarıyla tamamladı. Kadınlar kategorisinde galip gelen milli takım, açık kategoride ise beraberlik elde etti.

Abone Ol

Türkiye Satranç Federasyonu 45. Satranç Olimpiyatı kapsamında 10. Tur maçlarını oynadı. Türkiye Satranç Federasyonu 45. Satranç Olimpiyatı kapsamında sporcular, büyük bir azim ve kararlılıkla rakiplerine karşı mücadele etti. Kadınlar kategorisinde gösterdikleri üstün performansla galip gelen milli takım, bu başarılarıyla turnuvada dikkatleri üzerine çekti. Açık kategoride ise Türkiye Satranç Federasyonu, zorlu bir mücadele sonrası rakibiyle beraberlik sağladı. Her iki kategoride de mücadele eden sporcular, turnuvanın ilerleyen turlarında daha fazla başarı elde etmek için mücadelelerini sürdürüyor.

Olimpiyat Heyecanı Devam Ediyor

Olimpiyat heyecanı, 11. Tur maçıyla devam edecek. Türkiye Satranç Federasyonu 45. Satranç Olimpiyatı kapsamında, açık kategoride Kazakistan, kadınlar kategorisinde ise Özbekistan takımlarıyla karşılaşacak. Bu iki önemli maç, Türkiye Saati ile 12.00’de başlayacak.