Spor

Türkiye-Tayland voleybol maçı için nefesler tutuldu! Ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin (VNL) 3. haftasında Tayland ile karşılaşacak. 18 puanla 5. sırada bulunan Filenin Sultanları, bu kritik mücadelede galibiyet alarak puan tablosunda yükselmek istiyor. Peki, Türkiye-Tayland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan izlenebilir?

Abone Ol

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, VNL'nin 3. hafta ilk maçında Tayland ile Hong Kong Coliseum'da karşı karşıya gelecek. Mücadele 12 Haziran Çarşamba günü saat 12.00'de başlayacak. Maç, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak izlenebilecek.

Kadroda Zehra Güneş Yok

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun açıkladığı milli takım kadrosunda, Zehra Güneş'in tedavisinin devam etmesi nedeniyle yer almadığı belirtiliyor. Bu noktada milli takımda görev yapacak diğer oyuncular şöyle: Pasörler Cansu Özbay ve Elif Şahin, pasör çaprazı Melissa Vargas, smaçörler Hande Baladın, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu, Ebrar Karakurt ve İlkin Aydın, orta oyuncular Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç ve Beyza Arıcı, liberolar Gizem Örge, Simge Aköz ve Ayça Aykaç Altıntaş.

Türkiye 18 Puanla 5. Sırada

VNL'nin 3. haftasında Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya ile mücadele edecek olan Filenin Sultanları, organizasyonda 8 maçta 6 galibiyet elde ederek 18 puanla 5. sırada bulunuyor. Bu hafta sonunda ilk 8'e girip finallere katılma hakkı elde etmek istiyorlar.

Filenin Sultanları Maç Programı

VNL'in son haftasında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yapacağı maç programı şöyle:

  • 12 Haziran Çarşamba: 12.00 Türkiye-Tayland
  • 13 Haziran Perşembe: 15.30 Dominik Cumhuriyeti-Türkiye
  • 15 Haziran Cumartesi: 15.30 Çin-Türkiye
  • 16 Haziran Pazar: 12.00 Türkiye-Brezilya