Türkiye Yazarlar Birliği, İslam Ülkeleri Akademisyenler ve Yazarlar Birliği tarafından hazırlanan "Kültür Sanat Camiasının Soykırımcı İsrail'e Karşı Tutumu (Dünya ve Türkiye)" başlıklı raporunun ele alınacağı panel düzenleyecek. Panelde, edebiyat, müzik, resim, sinema alanları başta olmak üzere ülkemizde ve dünyadaki kültür insanlarının Gazze'de yaşanan insanlık dramına yaklaşımları konuşulacak.

Başkent Üniversitesi’nde DGS kayıtları başlıyor Başkent Üniversitesi’nde DGS kayıtları başlıyor

13 Temmuz 2024 tarihinde TYB Genel Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak olan panelin Oturum Başkanlığını Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım ARICAN yapacak.

Panelde Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa ASLAN, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Filistin Akademik Platformu Sorumlusu Prof. Dr. Hasan Yücel BAŞDEMİR, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İslam Ülkeleri Akademisyenler ve Yazarlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN konuşmacı olarak yer alacak.

Muhabir: Haber Bülteni