Yarışmada 15 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen oylama sonucunda 18 yaşındaki Tuğba Çinkaya, "MHA Türkiye Yüz Güzeli" olarak taçlandırıldı. Çinkaya, Ankara'dan katıldığı yarışmada birincilik ödülünü alırken, ikinciliği Merve Yıldız, üçüncülüğü ise Ayşe Kavcar elde etti.

Çinkaya’nın tacını, yarışmanın yapımcısı Nermin Öztürk, genç kıza takdim etti. Çinkaya, kazandığı unvan hakkında, "Beni seçen herkese teşekkür ederim. Böylesine önemli bir yarışmada birinci olmak gerçekten tarifsiz bir mutluluk," ifadelerini kullandı. Çinkaya, 18 yaşında aşçılık mezunu olduğunu ve yarışmaya katılma hikayesini "Annem yarışmayı Instagram'da görmüş ve katılmamı önerdi, ben de denemek istedim," sözleriyle paylaştı.

Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

"ESTETİK BANA GÖRE DEĞİL"

Güzellik yarışmasının yeni kraliçesi, estetik operasyonlara dair görüşlerini de dile getirdi: "İnsanın doğal hali daha iyi. Estetik bana göre değil," diyerek doğal güzelliğe vurgu yaptı.

OZAN ORHON GECEYİ RENKLENDİRDİ

Gecede jüri üyesi olarak yer alan ünlü şarkıcı Ozan Orhon, yarışmanın sonunda sahne alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Orhon'un sahne performansı, geceye katılan konuklardan büyük alkış aldı ve yarışmanın coşkusunu zirveye taşıdı.

Muhabir: Haber Bülteni