Çankaya Evleri Kursları'nda Yeni Dönem Çankaya Evleri Kursları'nda Yeni Dönem

TUSAŞ-Kazan Meslek Yüksekokulu, 2024 yılı Kalite Koordinatörlüğü Birim Ziyareti'ni gerçekleştirdi. Üniversitemizde kalite güvencesi sisteminin sürekli geliştirilmesi amacıyla yapılan ziyarete, Kalite Komisyonu Başkan Vekili ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar ve Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Selami Candan katıldı. Ziyaret, Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Harun Koçak'ın ev sahipliğinde 5 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Kalite Çalışmalarına Tam Katılım Sağlandı

Birim kalite çalışmalarının başarısını ve yetkinliğini artırmak amacıyla düzenlenen ziyarette, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yasin Yüksel, Birim Kalite Ekibi Başkanı Öğr. Gör. Dr. Alper Altunçekiç, birim kalite ekibi üyeleri ve Meslek Yüksekokul Sekreteri Yusuf Kılıç hazır bulundu. Birime bağlı program alt çalışma gruplarında görevli akademisyenler de toplantıyı hem fiili hem de çevrim içi olarak takip etti.

Sürdürülebilir Kalite İçin Bilgilendirme ve Planlama Yapıldı

Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan Bayındır, kurumsal akreditasyon başarısının sürdürülebilirliği için kurum ve birim düzeyinde yürütülmesi gereken çalışmalara ilişkin açılış konuşmasını yaptı. Ardından, Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar, BİDR ve KİP-İR yazımına ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Kurum ve birim iyileştirme planları görüşülerek katılımcıların kalite süreçlerine dair soruları yanıtlandı.

Muhabir: Sevda Ecem