Bakan Uraloğlu, iç hat direkt uçuşlarda bilet tavan fiyatının bir uçuştaki biletlerin %80'i için 2 bin lira olduğunu hatırlattı ve yeni tavan fiyatlar hakkında bilgi verdi. 31 Temmuz'a kadar geçerli olacak bu fiyatlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ancak, dikkat çeken nokta 1 Ağustos'tan itibaren yürürlüğe girecek olan yeni tavan fiyatlar oldu. Buna göre, iç hat direkt uçuşlarda bir uçuştaki biletlerin %80'i için 2 bin 500 lira, kalan %20'lik kısmı için ise 4 bin lira ödenecek.

DMM’den Diyarbakır anneleriyle ilgili o iddialar hakkında açıklama DMM’den Diyarbakır anneleriyle ilgili o iddialar hakkında açıklama

Bakan Uraloğlu, bu fiyat uygulamalarının Bakanlıklarının koordinasyonunda yapıldığını belirtti. Tatil rotalarını planlayanların ve uçuş rezervasyonu yapmayı düşünenlerin bu değişikliği göz önünde bulundurmaları ve bilet almaları gerektiği özellikle vurgulandı. Uçak biletlerindeki bu zam, yaklaşan tatil sezonunda seyahat planlarını etkileyebilecek önemli bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: Haber Bülteni