Ufuk Üniversitesi, 2024-YKS sonuçlarına göre üniversiteye yerleşen ve kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler için kayıt sürecini başlatıyor. Kayıtlar, 19-21 Ağustos 2024 tarihleri arasında e-devlet kapısı üzerinden elektronik olarak gerçekleştirilecek.

Elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştiremeyen öğrenciler ise 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında üniversitenin Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne giderek yüz yüze kayıt yaptırabilecekler.

Öğrenciler, e-devlet kapısı üzerinden elektronik kayıt işlemlerini kolayca gerçekleştirebilecekler. Bu süreç, üniversiteye şahsen gitmeden, internet üzerinden kayıt olma imkanı sunuyor. Elektronik kayıt imkanı, hem zaman tasarrufu sağlıyor hem de öğrencilerin kayıt işlemlerini daha rahat bir şekilde tamamlamalarına olanak tanıyor. Elektronik kaydı başarıyla tamamlayan öğrenciler, daha sonra yüz yüze kayıt işlemleri için üniversiteye gitmek zorunda kalmıyorlar.

Elektronik kayıt yaptıramayan öğrenciler, 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında, saat 09:00-17:00 arasında Ufuk Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne giderek yüz yüze kayıtlarını yaptırabilecekler. Yüz yüze kayıtlar, üniversitenin Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı No: 129 (06836) İncek – Gölbaşı – Ankara adresinde bulunan kampüsünde gerçekleştirilecek. Kayıt sırasında, öğrencilerden gerekli belgeler istenecek ve bu belgeler incelendikten sonra kayıt işlemi tamamlanacak.

Dünyanın en etkili 44 bilim adamı Hacettepe’de Dünyanın en etkili 44 bilim adamı Hacettepe’de

Ufuk Üniversitesi, kayıt sürecinde indirim hakkı kazanan öğrencilere bazı avantajlar sunuyor. Önlisans ve lisans programlarına yerleşen öğrenciler arasında, üniversite personeli çocukları için öğrenim ücreti indirimi uygulanacak. Ayrıca, kardeş indirimi ve engelli indirimi gibi özel indirimler de mevcut olacak.

Muhabir: Fatma Doğanay