Yaşam

Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nde Simge coşturdu

51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nin üçüncü gününde ünlü şarkıcı Simge, hayranlarına unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Göksu Parkı Festival Alanı'nda gerçekleşen konser, coşkulu anlar ve Simge'nin göz kamaştıran sahne performansı ile adeta bir festivale dönüştü.

Abone Ol

Bu yıl 51.'si düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nin üçüncü gününde, ünlü şarkıcı Simge sahne aldı ve Silifkelilere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Simge, festival etkinlikleri kapsamında Göksu Parkı Festival Alanı'nda gerçekleştirdiği konserde, ’Aşkın olayım’, ’Yakışıklı’, ’Ben Bazen’ gibi hit şarkılarının yanı sıra, yazın en çok konuşulan parçalarından ’Önümüz yaz’ı da hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sanatçı, performansının yanı sıra kıyafetleriyle de dikkat çekti ve tarzıyla göz kamaştırdı.

Konserde hayranlarıyla buluşan Simge, sevilen şarkılarını geç saatlere kadar seslendirirken, konser alanını dolduran müzikseverler şarkılara hep birlikte eşlik ederek geceyi coşkulu bir hale getirdi.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, sanatın ve sanatçının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok hizmeti hayata geçirdik. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerimiz aralıksız devam edecek. 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimizi coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz" dedi.

Simge, Silifke’de konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Burada ve Silifke’nin sıcak insanlarıyla bir araya gelmek çok güzel. Bizleri buluşturan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.