Binlerce üniversite öğrencisi ve mezunları, iş hayatındaki kariyerlerini planlayabilmek adına bu amaçla oluşturulan internet sitelerinde sürekli araştırma yapıyorlar.

Okulu bitirdiğinde güvenilir ve gelecek vaat eden işlerde çalışmak isteyen öğrenciler için Ankara’da çok önemli bir hizmet başlatıldı.

Başkent Ankara’nın önemli üniversitelerinden biri olan Yüksek İhtisas Üniversitesi, gençlerin çalışma hayatındaki kariyerlerine katkı yapabilmek için dijital etkileşim platformu oluşturdu.

“Yetenek Kapısı” adı verilen platform ile ilgili resmi internet sitesinden açıklama yapan Üniversite yönetimi gençlere katılım çağrısında bulundu. Üniversitenin açıklaması şöyle:

Sincan'daki Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi'nin açılışı, Başkanı Ercan'ın katılımıyla gerçekleşti Sincan'daki Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi'nin açılışı, Başkanı Ercan'ın katılımıyla gerçekleşti

“Binlerce işverenin üniversite öğrenci ve mezunlarına yönelik kariyer imkânlarından hemen haberdar olmak ve üniversite kariyer merkezinin sunduğu hizmetlerden kolayca yararlanabilmek istiyorsan doğru adres Yetenek Kapısı. İş/Staj ilanları, kariyer danışmanlığı, kariyer fuarları, etkinlikler ve çok daha fazlasına tek bir tık ile ulaşabilirsin.”

Muhabir: Bünyamin Altıntaş