Yaşam

Ünlü Kanadalı Şarkıcı Loreena McKennitt Ankara’da

"Eklektik Kelt" müziğiyle dünya çapında 20 milyona yakın albüm satan Kanadalı şarkıcı ve besteci Loreena McKennitt, Ankaralı müzekseverlerle buluşuyor.

Abone Ol

30 yılı aşkın kariyerinde "Eklektik Kelt" müziğiyle dünya çapında 20 milyona yakın albüm satan Kanadalı şarkıcı ve besteci Loreena McKennitt, “The Mask and Mirror 30. Yıl Turnesi” kapsmında Ankara’da konser verecek

Yepyeni albümü "The Road Back Home" ardından çıktığı “The Mask and Mirror 30. Yıl Turnesi” kapsamında McKennitt, kariyerinin en özel şarkılarını 1 Temmuz 2024 tarihinde Ankara Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatro’da dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Loreena McKennitt, müziğinde Kelt, Orta Doğu ve Ortaçağ etkilerini birleştirerek kendine özgü bir tarz oluşturdu. Bu benzersiz müzikal tarzı ile dünya genelinde geniş bir hayran kitlesi edinen McKennitt, kariyerinde pek çok önemli dönüm noktası yaşadı. “The Mask and Mirror” albümü, 30 yıl önce piyasaya sürüldüğünde büyük ilgi gördü ve McKennitt'in müzik kariyerinde önemli bir yer edindi. Yeni albümü "The Road Back Home" ile yine dikkatleri üzerine çeken sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir konser deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Konserde McKennitt, kariyerinin en sevilen şarkılarının yanı sıra yeni albümünden parçalar da seslendirecek. Müziğinin derinliklerinde kaybolmak isteyen hayranlar, bu özel gece için sabırsızlanıyor.

Loreena McKennitt, Ankara konseri öncesi yaptığı açıklamada, " Türkiye'de sahne almaktan her zaman büyük bir keyif aldım. Türk dinleyicilerin müziğime olan sevgisi ve ilgisi beni her defasında mutlu ediyor. Ankara'da gerçekleştireceğimiz bu özel konser için çok heyecanlıyım ve hayranlarımla buluşmak için sabırsızlanıyorum," dedi.