TFF'nin yeni başkanı, İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Bunun üzerine, Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu listesinde yer alan isimler merak edilmeye başlandı. bu listede yer alanlardan biri de Ural Aküzüm. Peki, Hüseyin Ural Aküzüm kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Ural Aküzüm Kimdir, Nerelidir?

Ural Aküzüm, 2 Haziran 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Ural Aküzüm Kaç Yaşında?

Şu anda 45 yaşında olan Aküzüm, eğitim hayatına Galatasaray Lisesi'nde başladı. Daha sonra Fransa'nın Montpellier Üniversitesi'nde Siyasi ve İdari Bilimler alanında eğitim aldı. İstanbul'a döndükten sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni başarıyla tamamladı.

Ural Aküzüm Ne İş Yapıyor?

Ural Aküzüm, Avrupa Birliği'nin katkılarıyla sürdürülen "Herkes İçin İnsan Hakları" projesinde önemli görevler üstlendi. Bu süreçte Kural Hukuk Bürosu'nu kurarak kariyerinde önemli bir adım attı. Hukuk alanındaki başarılarıyla dikkat çeken Aküzüm, çeşitli projelerde ve davalarda aktif rol aldı.

Ural Aküzüm Hangi Takımlı?

Ural Aküzüm, Galatasaray camiasında da aktif olarak görev aldı. Sarı-Kırmızılı kulüpte altı dönem boyunca yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeliği yaptı. Ayrıca, farklı dönemlerde kadın-erkek basketbol, binicilik, tekerlekli sandalye basketbol şube sorumlusu olarak görev aldı. Tenis şubesinin kuruculuğunu üstlenirken, binicilik şubesinde lisanslı sporcu olarak da yer aldı.

Ural Aküzüm, Türkçe'nin yanı sıra İngilizce, Fransızca ve Azerbaycan Türkçesi dillerini de akıcı bir şekilde konuşmaktadır. Bu dil yetenekleri, onun uluslararası projelerde ve iletişimde büyük avantaj sağlamaktadır.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir?

Ural Aküzüm TFF

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulunda yer alacak olan Ural Aküzüm, federasyonun geleceği için önemli katkılarda bulunacak. Yönetim kurulundaki bu yeni rolü ile futbol dünyasında da adından sıkça söz ettirecek.

Muhabir: Haber Bülteni