Keçiören İlçesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan Öğretmen Ali Rıza Akkan Üstgeçidi son zamanlarda alkol ve benzeri maddeler tüketen insanların uğrak yeri haline geldi.

Fatih Caddesi üzerindeki tek üst geçit olma özelliğine sahip olan Öğretmen Ali Rıza Akkan Üstgeçidi sadece alkol ve benzeri maddeler kullanımı konusunda öne çıkmazken aynı zamanda bu üst geçidin bakımsızlığı da dikkat çekiyor.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Üstgeçin üzerinde ki çiçek saksılarından otlar fışkırırken; trafik açısından yoğun bir akışa sahip olan Fatih Caddesi üzerinde yaşlıların, çocukların, öğrencilerin yoğun olarak kullandığı bu üst geçitte akşamları da üst geçidin aydınlatmalarının bozuk, patlak olmasından ötürü karanlık bir ortam oluşuyor.

Bu karanlığı da fırsat bilen bazı şahıslar oralarda alkol ve benzeri maddeler kullanma suretiyle üst geçitte vakit geçiriyorlar. Sadece geceleri değil gündüzleri de üst geçidinin basamaklarında oturan ve bir şeyler yiyip içen insanların olduğu gözlenirken bu durum üst geçidi kullanmak isteyen vatandaşları rahatsız ediyor.

Bu şahıslarla herhangi bir sorun yaşamak istemeyen vatandaşlar kendi canlarını riske atarak üst geçit yerine yoğun akışa sahip cadde üzerinden karşıdan karşıya geçmeyi tercih ediyorlar. Bu tarz üst geçit ve alt geçitlerde vatandaşlar yetkililerin gerekli güvenlik, temizlik ve bakım önlemlerinin alınmasını talep ediyor.

Muhabir: Onur Dedeoğlu