Alınan bilgilere göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Narkotik ve İstihbarat ekipleri ile Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığı, gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Uyuşturucu kullanıldığı bilgisi üzerine, içerisinde biri kadın olmak üzere 3 kişinin bulunduğu eve baskın düzenlendi.

Uyuşturucu Maddeler ve Sahte Kimlik Ele Geçirildi

Yapılan baskında, İ.S. adlı kadın ile A.Ö. ve E.İ. adlı iki erkeğin uyuşturucu madde kullanımı sırasında suçüstü yakalandığı belirtildi. Evde gerçekleştirilen detaylı aramada, 20,87 gram metamfetamin, 1,07 gram eroin, 2,08 gram sıvı esrar, 4 adet uyuşturucu kullanım aparatı (payp), bir sahte kimlik ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 6 bin TL nakit para bulundu.

11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı 11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Yakalanan 3 kişi, jandarma karakolunda ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Özellikle eroin bağımlısı olduğu belirtilen İ.S.’nin yürümekte zorlandığı ve hala uyuşturucunun etkisi altında olduğu gözlemlendi. Şahısların adli işlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı