Erdek'te 10 Dakikalık Yağış Felaketi! Altyapı Krizi Yine Gündemde Erdek'te 10 Dakikalık Yağış Felaketi! Altyapı Krizi Yine Gündemde

Boşanma aşamasındaki eşten darp

Silivri'de 2 Ekim Çarşamba günü Fatih Mahallesi Leyla Sokak'ta linç girişimi yaşandı. Ulaşılan bilgiye göre 26 yaşındaki Simge Karakiraz, uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşi 27 yaşındaki Birkan Karakiraz'la konuşmak için bir araya geldi.

Buluşmaya kızı S.G.'yi de yanında alıp giden Simge Karakiraz, uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi tarafından darp edildi. Kızının yanında olmasına rağmen tokat ve tekme attı. Kızının bağırışlarını aldırış etmeyen saldırgan, eşini sokak ortasında darp etti.

Yaşanan o anları çevredekiler, cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Olay sonrası karakola giderek şikayetçi olan Simge Karakiraz, polis eşliğinde Silivri Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca olay hakkında inceleme başlatılırken polis ekiplerinin saldırgan Birkan Karakiraz'ı yakalama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi