Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların Çarşamba günü biraz azalacağı ancak hala mevsim normallerinin üstünde olacağı tahmin ediliyor. Bu durumun, hava koşullarının biraz da olsa nefes aldıracağı anlamına geldiğini belirten uzmanlar, vatandaşları serinlemeye teşvik ediyor.

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

YAĞIŞLAR GÖRÜLEBİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre bugün yurdun doğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu geçeceği, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, Osmaniye, Hatay, Hakkari çevreleri, Kahramanmaraş'ın batı kesimleri, Van'ın güney ve doğu ilçeleri ile Şırnak'ın doğu kesimlerinde yerel sağanak yağışlar görülebileceği öngörülüyor.

YENİ HAFTADA SICAKLIKLAR NASIL?

Yeni haftada ülke genelinin genellikle az bulutlu ve açık geçeceği belirtilirken, yarın Doğu Anadolu'nun doğusunda, çarşamba günü ise Doğu Karadeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Günün en yüksek sıcaklık değerlerinin Ankara'da 37, İstanbul'da 31, İzmir'de 36, Adana'da 35, Diyarbakır'da 42, Antalya'da 30, Samsun'da ise 29 derece civarında olması bekleniyor.

Muhabir: Haber Bülteni