Yaşam

Van’ın Muradiye Şelalesi'nde Hafta Sonu Yoğunluğu: Ziyaretçiler Akın Etti

Van’ın Muradiye ilçesindeki Muradiye Şelalesi, hafta sonu nedeniyle yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Yaz aylarında coşkulu akan suyu ve doğal güzellikleriyle büyük ilgi gören şelale, yurdun dört bir yanından gelen ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.

Abone Ol

Van’ın Muradiye ilçesinde bulunan ve her mevsim ziyaretçilerin akınına uğrayan Muradiye Şelalesi, hafta sonu nedeniyle büyük yoğunluk yaşadı. Yaz aylarında cıvıl cıvıl olan şelale, yurdun dört bir yanından gelen ziyaretçilerle dolup taştı.

Her mevsimde farklı bir güzellik sunan Muradiye Şelalesi, kışın donmuş haliyle, yazın ise gürül gürül akan suyuyla büyük ilgi görüyor. Bendimahi Çayı’nda bulunan şelale, 20 metre yükseklikten akan coşkulu suyuyla seyrine doyumsuz bir manzara sunuyor. Doğayla iç içe zaman geçirmek isteyen ziyaretçilerin yanı sıra turistlerin de uğrak noktası olan şelale, yılın her döneminde yansıttığı farklı güzelliklerle hayranlık uyandırıyor

.

Edirne’den Van’a geldiğini belirten Eren Karoğlu, "Ailece buraya geldik. İlk defa Muradiye Şelalesi’ni görüyorum. Herkesin gelip burayı görmelerini tavsiye ediyorum," dedi.