Yürüme engelli bir vatandaşın halk gününe geldiğini duyan Başkan Şahin, kendisi belediye binasının önüne çıktı. İki ayağındaki sağlık sorunu nedeniyle baston yardımı ile dizlerinden yerde  yaşamını sürdüren Dursun Kıraç isimli  vatandaşı kapıda karşıladı.


Vatandaşla birlikte diz çöken Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in duygulu anları fotoğraf karesine de böyle yansıdı.

Whatsapp Image 2024 10 10 At 19.31.27


 “Halk Günü” toplantılarıyla vatandaş-belediye ilişkisini güçlendiren Mamak Belediyesi, her perşembe günü vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyerek, vatandaşlara hızlı ve etkin çözümler üretiyor. 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nden "Başkent Mimarlık Günleri" Etkinlikleri Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nden "Başkent Mimarlık Günleri" Etkinlikleri

Whatsapp Image 2024 10 10 At 19.31.28
Özellikle yol, kaldırım, alt yapı ve sosyal yardımlarla ilgili talepleri olan vatandaşlar “Halk Günü” toplantılarından oldukça memnun.

Whatsapp Image 2024 10 10 At 19.31.28 (1)
Çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi yönetimi, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam  ediyor.


Başkan Şahin’le birlikte ; Mamak Belediyesi Başkan Yardımcıları Uğur Sarı, Sibel Emre ve Özel Kalem Müdürü Bekir Abay vatandaşları tek tek dinledi ve gerekli notları alarak en kısa sürede çözülmesi için gerekli talimatları veriyorlar.


 Halk Günü toplantıları Mamaklıların talep ve şikâyetlerine en hızlı şekilde cevap vermek üzere her perşembe günü düzenlenmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi