Eski milli kaleci ve şu anda teknik direktör olan Volkan Demirel, bir süredir özel hayatıyla gündemde. Özellikle eşi Zeynep Sever ile boşanacakları yönündeki iddialar sıkça konuşuluyordu. Zeynep Sever,

"Bütün yazılanlara set çekmek adına, biliyorsunuz ki ben 19 yaşındayken Volkan'la çıkmaya başladık. Dolayısıyla beraber büyüdük. Her evlilikte olduğu gibi, zaman zaman bizim de evliliğimizde tartışmalar ve fikir ayrılıkları oldu"

diyerek evliliklerinin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu belirtti. Ayrıca;

"Teyit etmeden, dava açılmış gibi bir durumun yansıtılmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta iki çocuğumuz var. Boşanma gibi bir durum yok. Biz çocuklarımızı korumak adına çok strese girdik"

sözleriyle iddiaları kesin bir dille yalanladı.

"EVLİLİK GÜLLÜK GÜLİSTANLIK GİDERSE BİR SORUN VARDIR"

Volkan Demirel, "Hadi Anlat" programına konuk olarak, evliliklerine dair önemli açıklamalarda bulundu. "14 yıldır evliyiz" diyen Demirel, evliliklerini uzun bir lig maratonuna benzeterek, şu ifadeleri kullandı:

"Evlilik uzun bir lig maratonu gibi. Biz her şeye beraber karar verebilen bir aileyiz. Bazen tabii ki itişmeler olur. Zaten her evlilik güllük gülistanlık giderse o evlilikte sorun vardır. 14’üncü yılımızdayız. Ben biraz fevri bir tiptim, Zeynep beni olgunlaştırmıştır. En büyük eleştirenim Zeynep’tir”

Eşi Zeynep'in kendisini olgunlaştırdığını belirten Demirel;

"En büyük eleştirenim Zeynep’tir" 

dedi.

DÖVMESİNDEKİ SIRRI AÇIKLADI

Volkan Demirel, kolundaki film şeridi dövmesinin sırrını da gazeteci Senem Aydın’a açıkladı. Dövmede bir kişilik boş yer olduğunu belirten Demirel,

Lübnan’dan kaçanlar korkunç anları anlattı Lübnan’dan kaçanlar korkunç anları anlattı

"Belki bir erkek çocuğumuz olur diye bıraktık. Bakalım, kısmet. Dövme yaptırmayı severim. Kızlarımın isimleri ellerimde yazıyor. Hepsini çok severek ve isteyerek yaptırdım"

açıklamasını yaptı.

Muhabir: Haber Bülteni