Ciudad Magazine'in haberine göre, Wanda Nara Icardi'ye boşanma davası açtı. Bu ilişkinin bitme sebebi ise daha önce de krizlere yol açan şarkıcı L'Gante oldu. Wanda Nara, Icardi'den ayrılır ayrılmaz L'Gante'nin klibinde oynayarak oldukça samimi görüntüler verdi.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir? Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir?

Wanda Nara ile İcardi Boşanacak mı?

Wanda Nara, boşanma kararını çoktan verdi ve bu kararı TN Show isimli kuruluşa doğruladı. İddiaya göre, Wanda Nara, Icardi'nin tüm mülklerini kendisine bırakmasını istiyor.

Sosyal Medyada Takipten Çıkardı

Wanda Nara, Icardi'yi sosyal medya hesabından takipten çıkardı. Ancak Icardi, Nara'yı hala takip ediyor. Bu iddiaların ardından, Wanda Nara'nın eski eşi merak edilmeye başlandı.

Maxi Lopez Kimdir?

Maximiliano Gastón López, 3 Nisan 1984'te Buenos Aires'te doğmuş Arjantinli futbolcudur ve Torino FC'da forma giymektedir. Maxi Lopez, futbol kariyerine 1997 yılında River Plate forması giyerek adım attı. 17 yaşında ilk resmi maçına çıkan Lopez, kısa zamanda forvet hattında kendine yer buldu ve takımının "Torneo Clausura"da, 2002, 2003 ve 2004 yıllarındaki başarısına katkıda bulundu.

Maxi Lopez Hangi Takımda Oynuyor?

2005 yılının Ocak ayında Benfica'ya transfer olacağı söylendi, ancak bu transfer gerçekleşmedi ve ünlü İspanyol kulüp Barcelona, Lopez'i yaklaşık 6.2 milyon euro'ya transfer etti. 2011-12 sezonunda AC Milan'a kiralık olarak transfer oldu. 2012-14 yılları arasında Sampdoria'da kiralık olarak forma giydi. 30 Haziran 2014'te Chievo'ya transfer olan Lopez, burada kötü bir sezon geçirdi. 13 Ocak 2015'te Torino FC'ya transfer oldu.

Wanda Nara Eski Sevgilisi Kim? 

Maxi Lopez, Wanda Nara ile evliliklerinden dolayı sık sık magazin gündemine geldi. Boşanmalarının ardından da ikilinin hayatları merak konusu oldu. Wanda Nara'nın Icardi ile olan ilişkisi ve boşanma iddiaları sonrası, Maxi Lopez'in ismi yeniden gündeme geldi.

Muhabir: Haber Bülteni