FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen yayımladığı video ile FETÖ içindeki kavgaya işaret ederek Gülen’in Pensilvanya’daki FETÖ kampından götürüldüğünü söyledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda FETÖ’nün üst düzey isimlerine küfür eden Ebuseleme Gülen, Barbaros Kocakurt, Cevdet Türkyolu, Adil Öksüz gibi isimlerle ilgili ifşalarıyla biliniyor.

FETULLAH GÜLEN KAÇIRILDI MI?

Kaçırma eylemini yayınladığı video ile duyuran FETÖ lideri Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, Pensilvanya’daki örgüt kampının önünden kaçırma olayını anlattı.

Antalya'da 2 kişi çıplak şekilde köpeğe tecavüz etmeye kalkıştı Antalya'da 2 kişi çıplak şekilde köpeğe tecavüz etmeye kalkıştı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’den “hocaefendi” diye bahseden Ebuseleme Gülen, “Hocaefendiyi başka bir yere kaçırdılar” diyerek şunları söyledi:

“Ben varım. Benim gibi insanlar var Allah’tan. Ama burada o... çocukları da var işte. Ha pardon, şu anda burada değiller. Hocaefendiyi de kaçırdılar ya başka bir yere... Unutmuşum ya pardon. Hocamız yok artık.”

15 Temmuz Darbe girişimi nedeniyle örgüt yöneticilerini suçlayan Ebuseleme Gülen geçmişte yaptığı Twitter paylaşımlarında, Pensilvanya’daki “İstişare Kurulu” adlı yapılanmanın kendilerini devletle ve halkla karşı karşıya getirdiklerini, onların devlete teslim edilmesi gerektiğini, bu kadronun Türkiye’de darbeye kalkıştığını dile getirmişti.

Ebuseleme Gülen'in 15 Temmuz ile ilgili yaptığı ve daha sonra örgüt tarafından silindiğini iddia ettiği paylaşımlar ise şöyle:

Muhabir: Haber Bülteni