Eğitim

Yeni atölye inşaatlarına yerinde inceleme

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü aşar Koçak ve İl Müdür Yardımcısı Bedri Ekşi, Yenimahalle Teknopark Ankara İvedik OSB MTAL'ye ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul-sektör işbirliğini güçlendirmeye yönelik çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Müdür Yaşar Koçak ve İl Müdür Yardımcısı Bedri Ekşi, Yenimahalle Teknopark Ankara İvedik OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Yenimahalle Teknopark Ankara İvedik OSB MTAL'de, sektör desteği ile başlatılan yeni atölye inşaatları, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yerinde incelendi. Müdür Yaşar Koçak ve İl Müdür Yardımcısı Bedri Ekşi, okul-sektör işbirliğinin örneklerinden biri olan bu projede, eğitimde pratik becerilerin artırılmasına yönelik yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Okul-Sektör İşbirliğinin Önemi Vurgulandı

İnceleme sırasında, Yenimahalle Teknopark Ankara İvedik OSB MTAL'de gerçekleştirilen atölye projelerinin, öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirmeye katkı sağlayacağı belirtildi. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul ve sektör işbirliği sayesinde öğrencilerin eğitim hayatında daha nitelikli ve donanımlı hale gelmelerini hedefliyor.