DDC Makina'nın Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ile bir araya gelerek bölge sanayisi ve asayiş konularını ele aldı. Toplantıda, DDC'nin ihracat çalışmaları ve bölgeye sağladıkları istihdam hakkında bilgiler paylaşıldı. Görüşmede, Öztürk, Gebze'deki güvenlik durumunu överek, Emniyet Müdürü Bilgili'yi ve polis teşkilatını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yeni Fabrika Yolda

Görüşme sırasında Muhammet Öztürk, DDC Makina'nın mevcut üretim kapasitelerini genişletme planlarından bahsetti. Şu anda kağıt havlu ve tuvalet kağıdı gibi ürünlerin üretildiği makineler üreten şirket, yakında yeni bir fabrika kurarak kağıt üretimine geçmeyi planlıyor. Öztürk, "Türkiye’de aynı kapasite ve hat büyüklüğünde iki firmadan biriyiz. Uluslararası ticarette Türk bayrağını en üstlerde dalgalandırıyoruz ve bölgemize istihdam sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yerli ve Milli Markanın Uluslararası Başarısı

Öztürk, DDC Makina'nın Türkiye’yi dünya çapında temsil eden bir firma olduğunun altını çizerek, "Kocaeli Üniversitesi ile çözüm ortaklığı yapıyoruz. Yerli ve milli markamız DDC Makina, yalnızca İtalya ile yarışıyor. Çin de sektörde ancak bizden gerideler" dedi. Ayrıca, DDC Grup bünyesindeki DDC Enerji ve DDC Reklam gibi diğer faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. Öztürk, bu firmaların açık hava reklam uygulamaları ve enerji ihtiyaçlarının karşılanması gibi çeşitli alanlarda hizmet sunduğunu belirtti.

TEKNOFEST heyecanı başladı TEKNOFEST heyecanı başladı

Gebze Emniyet Müdürü'nden Destek Mesajı

Görüşme sonrasında Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, DDC Grup’un başarılarını takdir ederek, "Çok yetenekli ve işinin uzmanı ekiplerimiz var. Gebze, Dilovası, Darıca gibi bölgeler arasında ayrım yapmaksızın, halkımızın huzuru için bir bütün olarak çalışmaya gayret ediyoruz" dedi. Bilgili, huzurlu bir toplum oluşturmanın öncelikleri olduğunu vurguladı.

Kaynak: İHA