TOGG’un sedan kategorisinde pazara sunacağı ikinci akıllı araç olan T10F, üç farklı teknik versiyon ve iki farklı donanım seçeneğiyle piyasaya sürülecek. RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu AWD (dört çeker) seçenekleriyle kullanıcılarına çeşitli sürüş alternatifleri sunan T10F, performansıyla da göz dolduruyor. Özellikle çift motorlu versiyonu, 0'dan 100 km/s hıza sadece 4,6 saniyede çıkarken, tam dolu şarjla 530 kilometreye kadar menzil sunuyor. T10F’in 2025 yılında önce Türkiye’de, ardından Avrupa’da satışa sunulması planlanıyor.

preview image

“Türk Malı Olmasıyla Gurur Duyuyoruz”

TOGG’un yeni modelini inceleme fırsatı bulan ziyaretçilerden biri olan Zeynel Abidin Topal, aracı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Eski dönemlerde araba almak için sıra beklediklerini belirten Topal, TOGG’un yerli üretim olmasının kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Topal, şöyle dedi:

TikTok’tan Kötü Haber: O Tarihte Sona Eriyor! TikTok’tan Kötü Haber: O Tarihte Sona Eriyor!

“Bu araba yeni model. Çok güzel. Ben şu an TOGG kullanıcısıyım. Ben memnunum. Kullanan herkeste çok memnun. Türk malı olduğu için tercih ettim. Biz neler gördük. Tenekelerin içinde gezdik. Biz araba alabilmek için sıralara girip beklerdik. Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan geldi araba geldi. Bu yerli otomobilin yapılması ömre bedel. Ben ilk alanlardan biriyim. Gurur duyuyorum. Yapanlardan vesile olanlardan Allah razı olsun” 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı