Yaman: Engelli sağlık çalışanları hakkını bekliyor Yaman: Engelli sağlık çalışanları hakkını bekliyor

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen ve acil servis stajında üstün başarı gösteren intörn doktorları ödüllendirmeyi amaçlayan “Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntörn Doktoru” ödülüne bu yıl Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Rabia Ayşegül İnal layık görüldü.

Ödül, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni'nde takdim edildi. Dr. Rabia Ayşegül İnal, ödülünü ve plaketini Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Demircan’ın elinden aldı.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından verilen bu ödül, acil tıp stajı sırasında üstün başarı gösteren intörn doktorları onurlandırmak ve teşvik etmek amacıyla veriliyor. Ödül, hem akademik hem de pratik anlamda yüksek performans sergileyen öğrencileri tanımak ve onların gelecekteki kariyerlerine olumlu bir katkı sağlamak için önemli bir araç olrak kabul edeliyor.

İNAL’A TEBRİK YAĞMURU

Dr. Rabia Ayşegül İnal, acil servis stajı boyunca gösterdiği özverili çalışmalar, hızlı ve doğru tıbbi müdahaleleri, hasta ve hasta yakınları ile kurduğu etkili iletişim ve ekip çalışmasına olan katkıları ile bu ödüle layık görüldü.

Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Demircan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Dr. İnal’ın bu ödülü hak eden birçok özelliği ve başarısı olduğunu belirtti. Prof. Dr. Demircan, "Dr. Rabia Ayşegül İnal, stajı boyunca üstün bir performans sergileyerek hem akademik hem de pratik anlamda mükemmel bir intörn doktor olduğunu kanıtladı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

Muhabir: Bünyamin Altıntaş