"Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar! "Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar!

Yüksek İhtisas Üniversitesi ve TEMAS Emzirme ve Anne Sütü Gönüllüleri Derneği arasında önemli bir işbirliği anlaşması imzalandı. Protokol,Yüksek İhtisas Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU ve TEMAS Emzirme ve Anne Sütü Gönüllüleri Derneği başkanı Melek KILIÇ tarafından gerçekleştirildi. Bu anlaşma, iki kurum arasındaki işbirliğini resmiyet kazandırarak ortak projeler için ilk adımı attı.

Protokol, Yüksek İhtisas Üniversitesi ve TEMAS Derneği arasında emzirme ve anne sütü konularında yürütülecek ortak çalışmaların çerçevesini belirliyor. Protokolün imzalanmasıyla, gelecekte gerçekleştirilecek projeler için güçlü bir işbirliği temeli atılmış oldu. Bu anlaşma, anne ve bebek sağlığı alanında yapılacak çalışmaların daha etkili ve kapsamlı olmasını sağlayacak.

Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, protokolün önemine vurgu yaparak, “Bu anlaşma, üniversitemizin anne sütü ve emzirme konularında yapacağı katkıları artıracaktır. TEMAS Derneği ile yapacağımız işbirliği, bu alanda önemli adımlar atmamıza yardımcı olacak” dedi.

Melek KILIÇ ise, “Yüksek İhtisas Üniversitesi ile yaptığımız bu protokol, emzirme ve anne sütü konusunda toplumsal farkındalığı artırma yönündeki hedeflerimize ulaşmamızda büyük bir adım. Ortak projelerimizle daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

İşbirliği ile Gelecek Projeler

Protokol çerçevesinde gerçekleştirilecek projeler, anne sütü ve emzirme konularında bilgi ve farkındalık oluşturmayı hedefleyecek. Yüksek İhtisas Üniversitesi ve TEMAS Derneği, bu işbirliği sayesinde sağlık alanında önemli katkılar sağlamayı ve toplumsal bilinç oluşturmayı planlıyor.

Yüksek İhtisas Üniversitesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Yüksek İhtisas Üniversitesi ve TEMAS Emzirme ve Anne Sütü Gönüllüleri Derneği arasında “İşbirliği Protokolü” imzalandı. Rektörümüz Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU ve dernek başkanı Melek KILIÇ tarafından imzalanan protokolle bundan sonra gerçekleştirilecek olan çalışmalar için ilk adım atılmış oldu." ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Fatma Doğanay