Yüksek İhtisas Üniversitesi, sporda büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu (EUSA) tarafından 9-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Macaristan’ın Miskolc şehrinde düzenlenen Avrupa Üniversiteler Oyunları'nda, üniversitesi temsil eden Muharrem Öcal, Point Fighting -74 kg kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Trendyol 1. Lig’de 8. hafta başlıyor! Trendyol 1. Lig’de 8. hafta başlıyor!

Avrupa Üniversiteler Oyunları, Avrupa'nın dört bir yanından üniversite sporcularının katıldığı, büyük bir prestije sahip bir spor organizasyon. Bu yıl Macaristan’ın Miskolc şehrinde gerçekleştirilen oyunlarda, Yüksek İhtisas Üniversitesi’ni temsilen yarışan Muharrem Öcal, Point Fighting kategorisinde üstün bir performans sergileyerek gümüş madalya kazanmayı başardı.

KARŞILIKSIZ BURS VERECEKLER

Başarının ardından, Üniversitenin Bağlum Yerleşkesi'nde ödül töreni düzenlendi. Törene, Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Erol Usta, Rektör Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Kavaklı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Elif Hilal Şen ve üniversitenin değerli akademisyenleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Erol Usta, üniversitenin sporculara her zaman destek olduğunu ve bu desteklerin artarak devam edeceğini vurguladı. Erol Usta, “Üniversitemizin sporcuları her zaman desteklenmektedir. Mütevelli Heyetimiz, başarıların artması için maddi ve manevi tüm desteği sağlamaya devam edecektir. Öğrencimiz Muharrem Öcal’ın başarısından dolayı gururluyuz ve kendisini tebrik ediyoruz” dedi. Konuşmasının ardından, Erol Usta, Muharrem Öcal’a başarı plaketini takdim ederek, kendisine Spor Başarı Bursu verileceğini açıkladı.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş