Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk'un evlendiğine dair sosyal medyada birçok söylenti dolaşmaktaydı. 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un Instagram hesabında soyadına "Yazıcı"yı eklemesi bu söylentileri daha da güçlendirdi. Bunun üzerine Yusuf Yazıcı'nın eşinin kim olduğuna dair araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Yusuf Yazıcı'nın eşi kimdir? Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı uzun süredir birlikteler. Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirmesi, çiftin evlendiğine dair iddiaları güçlendirdi. Bu değişiklik, hayranlarının gözünden kaçmadı ve birçok kişi Melisa Aslı Pamuk'un Yusuf Yazıcı ile evlenip evlenmediğini merak etmeye başladı.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir ve Nerelidir?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 yılında Haarlem, Hollanda'da dünyaya gelmiştir. 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilerek Türkiye güzeli unvanını kazanmıştır. Bu başarıyı elde ettikten sonra Miss Universe yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Melisa Aslı Pamuk'un Kariyeri

Pamuk, modellik kariyerine 14 yaşında başlamış ve 2009 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Best Promising" unvanını almıştır. Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimi almaya başlamış ancak Miss Turkey kariyeri için eğitimine ara vermiştir. İyi derecede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca bilmektedir.

Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı? Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı?

Birçok Dizide Rol Aldı

Pamuk'un oyunculuk kariyeri, Türkiye'de bir GSM reklamında yer almasıyla başlamış ve daha sonra Yer Gök Aşk dizisinin başrolünde oynamıştır. Ayrıca G.D.O. Kara Kedi adlı sinema filminde de rol almıştır. Henüz 13 yaşında iken Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde yer almıştır.

Muhabir: Haber Bülteni