Özdağ, Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) "Bize bir şey olmaz" düşüncesinin, içe yönelik istihbarat ve istihbarata karşı koyma konularında ciddi zafiyetlere neden olduğunu belirtti. Bu zafiyetlerin, FETÖ ve Tanrıverdi gibi isimler tarafından istismar edildiğini ve ordunun içten ve dıştan gelen tehditlere karşı savunmasız kaldığını vurguladı.

Uçakta Yaşanan İlginç Anısını Paylaştı

Ümit Özdağ, bir uçak yolculuğu sırasında yaşadığı ilginç bir olayı da paylaştı. Bir AKP milletvekili zannedilerek 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili konuşmalar dinlediğini anlattı. Karşısındaki kişinin kendisini tanıdığında yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi.

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti: 'Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayım' AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti: 'Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayım'

Adnan Tanrıverdi'nin Ölümü Geniş Yankı Uyandırdı

SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi'nin ölüm haberi de kamuoyunda geniş yankı buldu. Tanrıverdi'nin vefatıyla ilgili detaylar ve Özdağ'ın sert eleştirileri gündemdeki yerini koruyor.

Muhabir: Haber Bülteni