Kim Kimdir Nereli

Zaniolo annesi kimdir, kaç yaşında?

Roma'nın genç yıldızı Zaniolo'nun annesi sık sık merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Zaniolo annesi kimdir, kaç yaşında?

Abone Ol

Futbolcu Nicolo Zaniolo'nun annesi merak edilenler arasında yer almaya başlandı. Arama motorlarında sık sık Zaniolo annesi kimdir, kaç yaşında? diye sorgulatılıyor. Haberimizde detayları bulabilirsiniz.

ZANİOLO ANNESİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Roma'nın genç yıldızı Zaniolo, annesinin adı Francesca Costa'dır. 1978 yılında doğan Francesca Costa, şu anda 46 yaşındadır. Eşi Francesca Costa, Igor Zaniolo ile evlidir. Igor Zaniolo, eşiyle birlikte oğulları Nicolò'nun kariyerinde büyük destek sağlamıştır.

NİCOLO ZANİOLA KİMDİR?

Nicolò Zaniolo, 2 Temmuz 1999'da İtalya'nın Massa şehrinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine genç yaşta başlayan Zaniolo, yetenekleriyle dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede İtalya'nın gelecek vaat eden oyuncularından biri haline geldi.

Erken Kariyer ve İlk Adımlar

Zaniolo, 2016 ara transfer döneminin son gününde Fiorentina tarafından serbest bırakıldıktan sonra Virtus Entella'ya katıldı. Entella Primavera ekibinde kısa bir süre oynadıktan sonra, 11 Mart 2017'de Serie B'deki ilk profesyonel maçına Benevento karşısında çıktı. O sezon toplam yedi maça çıktı ve yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Inter'e Transfer

5 Temmuz 2017'de Inter, 1,8 milyon € bonservis ve 1,7 milyon € bonuslar karşılığında Zaniolo ile sözleşme imzaladığını duyurdu. 2017-18 sezonunda, Inter'in genç takımında yer alarak 13 gol attı ve Campionato Nazionale Primavera'nın en golcü oyuncusu oldu. Ancak, Inter'in as takımında resmi bir maçta forma şansı bulamadı.

Roma Dönemi

2018'in Haziran ayında, Radja Nainggolan'ın Inter'e transferinin bir parçası olarak Zaniolo ve Davide Santon'un Roma'ya katıldığı bildirildi. 25 Haziran 2018'de, 4,5 milyon € bonservis bedeli ve satış gelirinin %15'i karşılığında Roma ile beş yıllık sözleşme imzaladı. 19 Eylül 2018'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı ilk maçına çıktı ve 26 Eylül 2018'de Serie A'daki ilk maçını Frosinone karşısında oynadı. İlk Serie A golünü ise 26 Aralık 2018'de Sassuolo'ya attı.

Sakatlıklar ve Geri Dönüş

12 Ocak 2020'de, Juventus maçında sağ dizinden ön çapraz bağ sakatlığı geçiren Zaniolo, Haziran 2020'de antrenmanlara geri döndü. 5 Temmuz 2020'de Napoli'ye karşı sahalara döndü ve bir hafta sonra Brescia karşısında sakatlık sonrası ilk golünü attı.

Ancak, millî arada başka bir ön çapraz bağ sakatlığı geçiren Zaniolo, 2020-21 sezonunu kapatmak zorunda kaldı. 2021'in Temmuz ayında, yeni teknik direktör José Mourinho yönetimindeki Roma takımıyla sahalara döndü. İkinci sakatlığının ardından ilk golünü, Avrupa Konferans Ligi'nin ilk maçında Trabzonspor'a karşı attı.

Millî Takım Kariyeri

Nicolò Zaniolo, İtalya'nın genç milli takımlarında gösterdiği performansla dikkat çekti ve 10 Haziran 2022'de Türkiye U-21 Milli Takımı formasıyla sahaya çıktı. Bu süreçte 6 maçta 3 gol attı ve A Milli Takım'a yükselme başarısı gösterdi. 8 Eylül 2023'te Ermenistan'a karşı A Milli Takım formasıyla ilk golünü attı ve 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için geniş kadroya dahil edildi.