Bedelli askerlik yapmayı planlayan birçok kişi, 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon verilerine odaklanmış durumda. Enflasyon rakamları, memur, memur emeklisi ve işçi emeklisinin yeni maaşlarının belirlenmesinde önemli rol oynuyor. Bununla birlikte, kıdem tazminatı tavanı ve bedelli askerlik ücreti de bu verilerle netlik kazanacak. İşte, 2024 Temmuz ayı için bedelli askerlik ücretindeki son durum...

Temmuz zammı ile artış göstermesi beklenen bedelli askerlik ücreti, memur maaşlarına yapılan zam oranına bağlı olarak yılda iki kez güncelleniyor.

Küresel piyasalar kritik veriye odaklandı: Saatler kaldı! Küresel piyasalar kritik veriye odaklandı: Saatler kaldı!

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

Memur maaşlarına bağlı olarak yeniden belirlenen bedelli askerlik ücreti, hesaplamalara göre 182 bin 609 liradan 219 bin liranın üzerine çıkması bekleniyor. Güncel bedel netleştiğinde, bu bilgiyi haberimizde paylaşacağız.

BEDELLİ ASKERLİK ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

Bedelli askerlik başvuru şartlarını taşıyan yükümlüler, ödemelerini peşin olarak Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Emlak Katılım Bankası, Defterdarlıklar veya Malmüdürlüklerine T.C. Kimlik Numarası beyan ederek gerçekleştirebilirler.

Muhabir: Haber Bülteni