Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde  bilgiye erişimenin yanı sıra toplumsal gelişimi desteklemek amacıyla birbirinden farklı atölyeler düzenleniyor.  24 Ağustos'ta düzenlenecek olan DENEYAP Kart ile Uçak Radarı Atölyesi ve Işığın Kodları: 5x7 Led Matris Atölyesi de bu etkinlikler arasında yer alıyor.

DENEYAP Kart ile Uçak Radarı Atölyesi

DENEYAP Kart ile Uçak Radarı Atölyesi, 24 Ağustos 2024 tarihinde saat 11:00 – 11:45 arasında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Teknoloji Atölyesi'nde (Eğitim Merkezi ve Atölyeler, -2. kat) yapılacaktır. 10-18 yaş grubundaki katılımcılar için düzenlenen bu etkinlik, 10 kişi ile sınırlıdır. Katılımcıların, kimliklerini yanlarında bulundurmaları ve etkinlik saatinden önce Eğitim Merkezi ve Atölyelere giriş yapmaları gerekmektedir. Etkinlik saatinden 10 dakika fazla geciken katılımcılar, atölyeye kabul edilmeyecektir.

Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı

Işığın Kodları: 5x7 Led Matris Atölyesi

Işığın Kodları: 5x7 Led Matris Atölyesi ise aynı gün, saat 14:00 – 14:45 arasında gerçekleştirilecektir. Bu etkinlik de Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Teknoloji Atölyesi'nde (Eğitim Merkezi ve Atölyeler, -2. kat) yapılacak olup, 10-18 yaş grubundaki katılımcılar için planlanmıştır. Katılımcılar, kimliklerini yanlarında bulundurmalı ve etkinlik saatinden önce Eğitim Merkezi ve Atölyelere giriş yapmalıdır. 10 dakikadan fazla gecikme durumunda katılımcılar atölyeye kabul edilmeyecektir.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi: Nerede ve Nasıl Gidilir?

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Ankara'da kültürel ve eğitimsel etkinliklerin merkezi olarak dikkat çekiyor. Kütüphane, vatandaşların bilgiye erişimini artırmak ve çeşitli etkinliklerle toplumsal gelişimi desteklemek amacıyla hizmet vermektedir. İşte Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi hakkında bilmeniz gerekenler:

Kütüphanenin Konumu

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alır. Adresi şu şekildedir: Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Bakanlıklar Mahallesi, Tandoğan Caddesi No:1, 06550 Çankaya/Ankara

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesine nasıl gidilir?

Özel Araç ile Ulaşım

Kütüphaneye özel araçla ulaşmak isteyenler için otopark alanları mevcuttur. Ankara'nın merkezi noktalarından gelenler, Tandoğan Caddesi üzerinden doğrudan kütüphaneye ulaşabilirler.

Toplu Taşıma Seçenekleri 

Kütüphaneye en yakın metro istasyonu Tandoğan Metro İstasyonu'dur. Metrodan indikten sonra kısa bir yürüyüşle kütüphaneye ulaşabilirsiniz.Otobüs ile gitmek isteyenler ise Çeşitli otobüs hatları kütüphaneye yakın duraklarda hizmet vermektedir. Tandoğan, Bakanlıklar ve Çankaya duraklarına yakın otobüslerle kütüphaneye kolayca ulaşabilirsiniz.

Muhabir: Cansel Yıldız