Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Harley Davidson Ankara Chapter Yönetimi tarafından düzenlenen etkinlik için Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen yaklaşık 300 Harley Davidson tutkunu, motorlarının arkasına gazileri, gazi ve şehit yakınlarını alarak kısa bir Başkent turu yaptılar. Turun ardından Anıtkabir’e giden motorcular Ulu Önder Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktılar. Ankara dışından gelen grup üyelerinin konakladıkları otelin önüne park ettikleri motosikletler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

300 MOTOR KATILDI

Etkinliğe Harley Sahipleri (Harley Owners Group/HOG) Antalya Grubu’ndan katıldığını ve turizm işiyle uğraştığını belirten Osman Topaloğlu, haymanagazetesi.org internet haber sitesine yaptığı değerlendirmede, “Davet üzerine dün Ankara’ya gelmiştik. Ankara dışından gelen motosikletliler iki gece buradaki otelde konakladı. Bugün sürüş yaptık, şimdi Anıtkabir’den geliyoruz. Yarın da Antalya’ya döneceğiz. Her sene yapılan ve bu yıl 16’ncısı düzenlenen organizasyon “Gaziler Sürüşü” olarak adlandırılıyor. Gazilerimizi motorların arkasına alıp Anıtkabir’e götürdük. Sürüş etkinliğinde bugün yaklaşık 300 motor vardı.” dedi.

1200 KM YOL KAT ETMİŞ OLACAĞIZ

Harley Davidson tutkunlarından Galip Cabuoğlu’da, gazetemize yaptığı açıklamada Antalya Grubuna dâhil olduğunu belirterek, “Antalya’dan 13 Eylül sabahı yola çıktık. Öğleden sonra buradaydık. Cumartesi günü etkinliğe katıldık, pazar günü de döneceğiz. Yaklaşık 1200 km kat etmiş olacağız. Özel bir havayolunda pilot olarak çalışıyorum. Bu etkinliğe yaklaşık 10 sene önce ilk defa katılmıştım. Bu da ikinci oldu.” dedi.

Muhabir: Necdet Gürsoy