Bu yıl 10 aracın yarıştığı etkinlik, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi, Kahramankazan Belediyesi, Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK), Petlas, ANGİAD, TÜRSAB ve Orange Fox'un desteği ile düzenleniyor.

İlk Etap Heyecanı Seyircilerle Paylaşıldı

Keçiören Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kalaba Kent Meydanı'nda kurulan etapla başlayan 48. Hitit Rallisi'nin start seremonisi büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. İlk start, Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları Emir Can Tunç ve Atila Zorlu tarafından verildi. Motor sporları tutkunlarını bir araya getiren etkinlikte, araçların motor sesleri unutulmaz anlar yaşattı. Pilotlar ve yardımcı pilotlar sırayla start noktasına gelerek isimleri anons edildi. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki bu etapta seyirciler, rallinin heyecanını doyasıya yaşama fırsatı buldu.

Gazi Üniversitesi’nde araştırmacılar buluşması Gazi Üniversitesi’nde araştırmacılar buluşması

Kazanan Pilotlar Ödüllendirilecek

48. Hitit Rallisi’nde, Keçiören, Yenimahalle, Çubuk ve Kahramankazan ilçelerini kapsayan 79,75 kilometrelik özel etaplar yarışmacıları bekliyor. İki gün sürecek olan bu zorlu yarışın sonunda, dereceye giren pilotlara ödülleri takdim edilecek.

Kaynak: İHA