Bu yıl da büyük bir coşku ve heyecanla beklenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri, tarihi mirası ve gelenekleri yaşatarak, güreşseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Peki, 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti

Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman?

5-7 Temmuz arasında yapılacak olan ve yeni sistemle ilk kez güreşseverlerle buluşacak olan 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde toplamda 864 pehlivan, 14 boyda dualı çayıra çıkarak güreşecek.

"Tasarruf Tedbirleri uygulanacak"

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, 5-7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak organizasyonda tasarruf tedbirlerinin uygulanacağını belirtti.

Başkan Akın, "Organizasyonun sürdürülebilirliği açısından sıkıntı oluşturmayacak bazı tasarruf hükümleriyle bütçeyi zorlamadan bu işi yapmaya çalışacağız. Örneğin, konserimizi belki bir gece yapacağız. Pehlivanlar konusunda bazı önlemler alacağız. Bunların hepsi hem organizasyon düzenini bozmayacak ama diğer taraftan da bizi zorlamayacak şekilde olacak" dedi.

Muhabir: Haber Bülteni