A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı kritik maçlar öncesinde kadrosunu yeniledi. Teknik Direktör Vincenzo Montella, 28 kişilik aday kadrosunda dikkat çeken isimlerle taraftarları heyecanlandırdı.

Genç Yeteneklere Şans

İlk kez A Milli Takım'a davet edilen Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu gibi genç yetenekler, tecrübeli isimlerin yanısıra forma için mücadele edecek. Bu isimlerin A Milli Takım'a katılması, Türk futbolunun geleceği açısından umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Sakatlıklar Gölge Düşürdü

Öte yandan, Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz gibi önemli oyuncuların sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamaması, milli takımın gücünü bir nebze olsun etkileyecek gibi görünüyor.

Yoğun Bir Takvim

A Milli Takım, 6 Eylül'de Galler'e konuk olacak, 9 Eylül'de ise İzlanda'yı İzmir'de ağırlayacak. Milliler, bu önemli maçların hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürecek.

A Milli Takım'ın 28 Kişilik Aday Kadrosu:

Ancelotti,'den Arda Güler açıklaması: "Oynatmıyorum çünkü..." Ancelotti,'den Arda Güler açıklaması: "Oynatmıyorum çünkü..."

  • Kaleci: Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır
  • Defans: Abdülkerim Bardakcı, Çağlar Söyüncü, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik
  • Orta saha: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan
  • Forvet: Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Can Uzun, Eren Dinkci, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy, Umut Nayir

Kaynak: İHA