Eğitim

ABB’den şehrin merkezinde yeni kütüphane

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kızılay’da bulunan İzmir 2 caddesinde yeni bir kütüphane hizmete açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği öğrenci dostu uygulamalarla dikkat çekmeye devam ediyor. ABB, herkesin bilgiye kolayca ulaşabilmesi amacıyla kütüphane ve ders çalışma salonlarının sayısını her geçen gün arttırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, birçok farklı projesi ile Ankaralıların daha sosyal olabilmesini sağlarken bu defa Kızılay’da bulunan İzmir 2 caddesinde “Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi”ni hizmete açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi’nde, çalışma ve dinlenme alanları ile öğrenci etkinlik alanları yer alıyor.

ABB öğrenci dostu uygulamalarına devam ediyor

Kütüphaneden faydalanmak isteyen öğrencilerin öncelikle kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıt için ise, başvuru formunun doldurulmasının ardından iki adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi, adli sicil kaydı ve ikametgah belgesi Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi’ne teslim edilmelidir.

Özellikle ders çalışmak ve sınava hazırlanmak isteyen öğrenciler için tasarlanan kütüphane, saat 18.00’a kadar hizmet veriyor.