Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Abdullah Ayaz'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Abdullah Ayaz kimdir? Abdullah Ayaz kaç yaşında ve nereli? Hangi takımı destekliyor? İşte Abdullah Ayaz hakkında bilinmesi gerekenler...

Abdullah Ayaz Kimdir?

Abdullah Ayaz, 1 Şubat 1981 tarihinde doğmuştur. Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde tamamlayan Ayaz, spor dünyasında önemli görevlerde bulunmuştur. Profesyonel futbol ve basketbol kulüplerinde, sivil toplum kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yapmıştır.

Abdullah Ayaz Eşi Abdullah Ayaz TFF

Abdullah Ayaz, evli ve bir çocuk babasıdır. Ayrıca, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Abdullah Ayaz TFF

Abdullah Ayaz, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla, TFF Genel Sekreteri olarak atanmıştır. Kendisi, spor camiasında tanınmış ve saygı duyulan bir isim olarak öne çıkmaktadır.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir?

Abdullah Ayaz Hangi Takımı Destekliyor?

Abdullah Ayaz’ın desteklediği takım hakkında detaylı bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, kariyerinde birçok spor kulübü ve STK'da görev almış olması, spor dünyasına olan bağlılığını göstermektedir.

Muhabir: Haber Bülteni