Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ankara Temsilciliği tarafından her hafta düzenlenen Hacı Bayram Sohbetleri’nde bu hafta Milli Görüş Hareketi’nin lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan anılacak. 17 Ekim Perşembe akşamı gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Erbakan’ın siyasi yaşamı, çalışmaları ve Milli Görüş'ün temel esasları ele alınacak.

ERBAKAN’IN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞI BİLAL KÜÇÜKARPACI KONUK OLACAK

Programın bu haftaki konuğu, Necmettin Erbakan’ın yakın çalışma arkadaşlarından Bilal Küçükarpacı olacak. Küçükarpacı, Erbakan ile geçirdiği yıllara dair hatıralarını paylaşacak ve onun liderlik vizyonunu katılımcılara aktaracak. Sohbette, Erbakan’ın Türkiye siyasi hayatına ve Milli Görüş Hareketi’ne yaptığı katkılar ayrıntılı şekilde ele alınacak.

ETKİNLİK DETAYLARI

Etkinlik, 19.00’da AGD Ankara Şube Binası’nda başlayacak. Akşam namazından sonra başlayacak olan programda, katılımcılar Erbakan Hoca'nın hatıraları eşliğinde Milli Görüş’ün temel değerleri konusunda bilgilendirilecek.

Ayrıca programda çocuklar için de özel etkinlikler düzenlenecek.

Ga C Wqo D X Q A A Loum

TSK'da görev almak isteyenler dikkat: Doktor ve öğretmen subay aranıyor TSK'da görev almak isteyenler dikkat: Doktor ve öğretmen subay aranıyor

Kaynak: Fatma Doğanay