Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul'da koruyucu aile olmuş Kutlu ailesini evlerinde ziyaret etti. 2020 yılından bu yana koruyucu aile olarak görev yapan ve iki çocuğu büyüten Kutlu ailesi, Bakan Göktaş'ı sıcak bir şekilde ağırladı.

Bakan Göktaş, ziyareti sırasında koruyucu aile yanında büyüyen bir çocukla yakından ilgilendi ve Türkiye genelinde 10 binin üzerinde çocuğun koruyucu ailelerle birlikte yaşadığını belirtti. Çocukların aile ortamında büyümesinin önemine vurgu yapan Göktaş, koruyucu aile sayısını artırma hedeflerini dile getirdi. Bakan, Kutlu ailesine gösterdikleri duyarlılık ve özveri için teşekkürlerini iletti.

Kutlu ailesi de, koruyucu aile yanında ve devlet koruması altında bulunan çocuklara sunulan imkanların kalitesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, yapılan çalışmalar için Bakan Göktaş'a teşekkürlerini sundu. Ziyaretin sonunda Bakan Göktaş, koruyucu aile himayesindeki çocuğun odasını gezdi ve çocuklara oyuncak araba hediye etti.

Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu! Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu!



Kaynak: İHA