MSB duyurdu: 58 terörist öldürüldü! MSB duyurdu: 58 terörist öldürüldü!

Aksaray’da yaşanan ilginç bir olayda, alkollü olarak polise yakalanan genç sürücü, neşesi ve esprileriyle polisleri bile şaşırttı. Olay, Nakkaş Mahallesi Nakkaş Caddesi üzerinde gece yarısı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, bekçilerle birlikte yaptıkları yol kontrolünde 68 ABZ 709 plakalı otomobili durdurdu.

Ehliyet ve ruhsat kontrolü sırasında sürücü B.K.’nin (21) alkollü olabileceğinden şüphelenen trafik ekipleri, genç sürücüyü alkol kontrolünden geçirdi. Yapılan alkol muayenesinde 1,65 promil alkollü olduğu belirlenen B.K., ceza işlemleri için polis otosunun yanına getirildi.

Kahkahalarla İmza Attı

Polis ekiplerince yazılan ceza makbuzlarına imza atması için çağırılan genç sürücü, kahkahalar atarak eline aldığı kalemle evrakları imzaladı. Çok sayıda imza atması gereken sürücü, gülerek polislere, “Komiserim sanki para çekecekmişim gibi” diyerek espri yaptı. Tüm işlemlerin bitmesinin ardından kafasını yukarı kaldıran B.K., derin bir nefesle “Oh” çekerek gülmeye devam etti.

Ceza ve Araç Teslimi

Neşesiyle polis ekiplerini bile şaşırtan sürücüye, alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesildi. Sürücünün aracı ise olay yerine gelen bir arkadaşına teslim edildi.

Sıklıkla gündeme gelen "alkollü sürücü ile polis imtihanı" repliklerini geride bırakan bu olay, sürücünün neşesi ve esprileriyle farklı bir boyut kazandı.

Kaynak: İHA