Toplantıda gündeme dair bir çok açıklama yapan Ali Koç özellikle şampiyonluk mücadelesi boyunca hep birileri tarafından engellendiklerini savunan Koç, Türkiye futbol federasyonun tutumundan rahatsızlığını dile getirdi.

En son oynadıkları Galatasaray derbisi ile ilgili konuşan Koç, aldığımız galibiyetle şampiyonluk şansımızı devam ettirdik diye konuştu.

UEFA’dan çifte standart: Merih Demiral'a 2 maç ceza vermişti, Nazi sembolüne bakın ne ceza verdi... UEFA’dan çifte standart: Merih Demiral'a 2 maç ceza vermişti, Nazi sembolüne bakın ne ceza verdi...

"ERDEN BEY'E TEŞEKKÜR EDECEĞİMİ SANMAZDIM"

Derbi sonrası çıkan olaylarla ilgili de açıklama yapan Koç, "Erden Timur'a teşekkür edeceğim aklıma gelmezdi ama kendi başkanını yalanlayarak beni şaşırttı. Böyle bir konuşma geçmediğini söylediği için teşekkür ederim. Başkanlarının bu ilk yalanı değil. Maalesef ülkemizde yalan söyleyenler değil, doğru söyleyenler kendini ispat etmek zorunda" diye konuştu.

DURSUN ÖZBEK-ERDEN TİMUR DİYALOĞU

Dursun Özbek: "TFF'de bir gün herkesin içinde Ali Bey, Erden Timur'a 'Sen Koç ailesini tanımıyorsun, seni bitireceğim!' dedi."

Erden Timur: "O kısımları duymadım başkanım."

Dursun Özbek: "Demedi mi?"

Erden Timur: "Ona benzer bir şeyler söyledi."

Dursun Özbek: "Ayağa kalktım ve ben de 'Sen kimsin, otur aşağıya!' dedim. 'Tık' oturdu."

Muhabir: Haber Bülteni