Dursun ERKILIÇ

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen “8. Anadolu Medya Ödülleri”nin sahiplerine takdimi için geri sayım başladı.

Ödül Töreni 5 Haziran 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen yıl “7. Anadolu Medya Ödülleri” törenine olduğu gibi bu yılki ödül törenine de katılacak.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Başkan Sinan Burhan, titiz bir çalışmayla bu yıl ödüle layık görülen medya kuruluşları, medya temsilcileri ve gazeteci yazarlar çok değerli jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda belirlendiğini belirtti.

TİTİZ BİR ÇALIŞMA YAPILDI

AYF Başkanı Sinan Burhan Türkiye'nin tamamını temsil eden bir çalışma ile ödüllerin belirlendiğini belirterek şunları söyledi:

"Filifyonka" tiyatro oyunu 10. Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde "Filifyonka" tiyatro oyunu 10. Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde

“Basın kuruluşları ve basın mensuplarının ödüllendirilmesinin önemine değinen Burhan, çok başarılı medya kuruluşlarımız ve basın mensuplarımız var. Her yıl geleneksel olarak biz bu ödül törenini yapıyoruz. Değerli jürimiz tarafından belirlenen kuruluş ve medya temsilcilerini, gazeteci dostlarımızı tebrik ediyorum, inşallah Cumhurbaşkanımızın katılımları ile ödül törenimizi 5 Haziran’da gerçekleştireceğiz dedi.  
Her yıl olduğu gibi başarılı bir ödül töreni ile, radyo, televizyon, gazete ve internet medyasına ödüllerin takdim edileceğini belirten Burhan,” inşallah törene Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da iştirak edecek.”

ÖDÜL TÖRENİ KÜLLİYE’DE

8. Anadolu Medya Ödülleri Töreni 5 Haziran 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen yılki ödül törenine de katılarak şunları söylemişti:

“Türkiye’nin kültürel zenginliğini yansıtan Anadolu medyası, ne kadar etkin ve yaygın olursa demokrasimiz de o derece güçlü olacaktır.”

Cumhurbaşkanı’nın bu yılki ödül töreninde de önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

 

Muhabir: Dursun Erkılıç