ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat’ın, Ankara Vakıflar Bölge Müdürü Gökhan Bahçecik’i makamında ziyaret etmesinin ardından bu önemli işbirliği kararlaştırıldı.

TÜİK Eylül ayı enflasyon verilerini açıkladı! TÜİK Eylül ayı enflasyon verilerini açıkladı!

Ankara Genç İş İnsanları Derneği (ANGİAD), Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile birlikte Ağustos ayında 20 çocuğun sünnet törenini gerçekleştirecek. ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat’ın, Ankara Vakıflar Bölge Müdürü Gökhan Bahçecik’i makamında ziyaret etmesinin ardından, iki kurum arasında anlamlı bir işbirliği kararlaştırıldı.

Ağustos ayında gerçekleştirilecek sünnet töreni ile 20 çocuğun sünnet ettirilmesi planlanıyor. Bu işbirliği, ANGİAD’ın toplumsal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

ANGİAD HAKKINDA

Ankara Genç İş İnsanları Derneği (ANGİAD), genç iş insanlarını bir araya getiren ve onların iş dünyasında daha etkin olmalarını sağlayan bir sivil toplum kuruluşu. ANGİAD, 1991 yılında kurulmuş olup, genç girişimcilerin iş hayatında daha aktif rol almalarını sağlamak ve onların sorunlarına çözümler üretmek amacıyla faaliyet gösteriyor

ANGİAD’ın temel hedefleri arasında; Genç girişimcilerin iş hayatına atılmalarını teşvik etmek ve onlara destek sağlamak, üyeleri arasında güçlü bir iş ağı kurarak iş birliği fırsatları yaratmak, üyelerinin bilgi ve becerilerini artırmak için eğitimler ve seminerler düzenlemek ve sosyal sorumluluk projeleri ile topluma katkı sağlamak yer alıyor.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş