"Hadi Hayal Dünyasına" Etkinliği

Ankara Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi, hayal gücünü geliştirmek ve kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek amacıyla "Hadi Hayal Dünyasına" etkinliği düzenliyor. Etkinlik 25 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 11.00'de başlayacak. Katılım için önceden kayıt gerekmektedir. Ayrıca, etkinliğe katılanların daha önce kaydoldukları etkinliklere üst üste 2 defa gelmemiş olmaları gerekmektedir. Kayıt için: Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi Resmi Web Sitesine başvuru yapmak gerekiyor.

Çankaya Evleri Kursları'nda Yeni Dönem Çankaya Evleri Kursları'nda Yeni Dönem

"Bil Bakalım Oyunu" Etkinliği

Çocuklar için düzenlenen "Bil Bakalım Oyunu" etkinliği, 25 Temmuz 2024 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek. Bu etkinlik, 4-6 yaş arası çocuklara hitap ediyor.

Ahşap Atölyesi

Ankara Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi, 25 Temmuz 2024 tarihinde saat 11.00'de "Ahşap Atölyesi" etkinliği düzenliyor. Bu atölye çalışması 8 yaş ve üzeri katılımcılar içindir ve kontenjanı 10 kişi ile sınırlıdır.

Bu etkinliklerle Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi, Ankara'da hem çocukların hem de yetişkinlerin yaz aylarını verimli ve eğlenceli geçirmeleri için birçok fırsat sunuyor.

Ankara Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi, etkinliklerini duyurarak ücretsiz olduğunun altını çizdi. Kütüphanenin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda etkinlik görselleri paylaşılarak tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu belirtildi.

Muhabir: Cansel Yıldız