Ankara Barosu, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" temalı kısa film yarışması için özel bir gala etkinliği düzenliyor. Ankara Barosu Gelincik Merkezi tarafından organize edilen bu etkinlikte, dereceye giren kısa filmlerin gösterimi yapılacak ve kazananlara ödülleri takdim edilecek.

Gelincik Merkezi'nin 13. Yıl Dönümü İçin Anlamlı Etkinlik

Ankara Barosu Gelincik Merkezi, 13. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak ve bu alandaki hizmetlerini tanıtmak amacıyla "Kadına Karşı Şiddetle Mücadele ve Gelincik Merkezi" temalı bir kısa film yarışması düzenledi. Bu yarışma, toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddetle mücadele konularında bilinç yaratmayı ve bu alandaki çalışmaların geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.

Yarışmaya Kimler Katılabilir?

Ankara Barosu tarafından düzenlenen bu yarışma, tüm barolardan stajyer avukatların yanı sıra hukuk, iletişim ve güzel sanatlar fakülteleri öğrencilerinin katılımına açık. Yarışma, toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddetle mücadele konularında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

13 Eylül 2024 tarihinde Ankara Barosu Eğitim Merkezi Av. Rahmi Mağat Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlik, saat 13:30’da kokteyl ile başlayacak. Saat 15:30’da ödül alan kısa filmlerin gösterimi ve ardından ödül takdim töreni gerçekleştirilecek. Ankara Barosu, bu özel etkinlikte tüm katılımcıları aralarında görmekten mutluluk duyacağını belirtti.

Muhabir: Cansel Yıldız