Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi

Ankara Barosu sosyal ve sanatsal etkinliklerine devam ediyor. Ankara Barosu Oyun Atölyesi Ray COONEY’in yazdığı, Okay ALTINBIÇAK’ın yönettiği; 2 perdelik güldürü ile sezonun ilk oyunu “haydi karına Koş” ile sahne alıyor.

Ankara Barosu Oyun Atölyesi tarafından sahnelenecek olan oyun 03-04 ve 06 haziran tarihlerinde Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda saat 20.00’de sanatseverlerle buluşacak.

OYUNA DAİR

John Smith Londra’da bir taksi şoförüdür. John’un birbirinden farklı iki hayatı, Londra’nın farklı bölgelerinde iki evi vardır ve de resmi olarak evli olduğu iki eşi: Mary ve Barbara. Çok sıkı bir zaman programı yaparak iki evliliğini de hiç şüphe çekmeden devam ettiren John, bir akşam yaşlı bir kadını hırsızlardan kurtarmak isterken gözünü hastanede açar. Hırsızlık olayını araştıran dedektiflerin sorularıyla John’un bütün düzeni bozulmak üzeredir. Üst kat komşusu Stanly’den yardım ister ancak Stanly yardım etmekten çok işleri daha da karıştıracaktır. Barbara’nın yeni komşusu Bobby’nin de dahil olmasıyla olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Muhabir: Dursun Erkılıç