Ankara Devlet Sahne Sanatları Topluluğu Çocuk Akademisi, "7 Pamuk Prenses 1 Cüce" adlı müzikal eseri ile çocukları unutulmaz bir maceraya davet ediyor. Sanat Yönetmeni Soner Satı'nın yönetiminde, Murat Yener Yıldırım'ın kaleme aldığı, Sinem Satı ve Hande Şuvak'ın koreografilerini yaptığı eser, Ankara Devlet Sahne Sanatları Çocuk Akademisi öğrencileri tarafından sergileniyor.

Meteoroloji'den Elazığ için önemli uyarı Meteoroloji'den Elazığ için önemli uyarı

Dans etmeyi seven ve engelli olan tatlı Pamuk Prenses ile saraydan kovulan akıllı cüce Mavi Prens'in hikayesini anlatan müzikal, 80 dansçının performansıyla büyülü bir atmosfer yaratıyor. Müzik, dans, tiyatro ve sinema unsurlarının bir araya geldiği multidisipliner sahne çalışması, engelleri aşmanın ve mutluluğu bulmanın önemini vurguluyor.

Oyunun teması ve uygulama biçimi olarak 4-12 yaş grubu çocuklara uygun olan müzikal, aileler tarafından da keyifle izlenebiliyor. Ancak 4 yaşın altındaki çocuklar etkinliğe alınmıyor. Velilerin dikkatine sunulan bu muhteşem gösteri, çocukların ve ailelerin unutulmaz bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

Muhabir: Sevda Ecem