Ankara Devlet Sahne Sanatları Topluluğu'nun Çocuk ve Gençlik Akademisi, muhteşem bir gösteriye imza atıyor. "Sihirli Adımlar Halk Dansları Gösterisi" adını taşıyan bu özel etkinlik, 10 Haziran 2024 tarihinde Ziraat Bankası Ana Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak.

Soner Satı'nın sanat yönetmenliğini üstlendiği gösteride, halk danslarının büyülü dünyasıyla özgün koreografiler bir araya geliyor. Esat Karacan'ın sanat yönetmeni yardımcısı olarak görev aldığı etkinlikte, Oya Hazer çocuk topluluğu sorumlusu ve Erdal Hazer gençlik topluluğu sorumlusu olarak yer alıyor.

Dans eğitmenleri Hande Şuvak, Gülsevin Çiftçi, Göknur Karakurt Erel, Mustafa Yılmaz ve Sinem Satı'nın rehberliğinde, kültürümüzün en köklü yapıtaşlarından olan halk dansları sahne sanatları teknikleriyle buluşuyor. Masal tadında bir gösteri sunan çocuklar ve gençler, muhteşem performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

"Filifyonka" tiyatro oyunu 10. Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde "Filifyonka" tiyatro oyunu 10. Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde

Etkinliğin kuralları arasında, 6 yaş ve altı çocukların etkinliğe alınmayacağı, geç gelen izleyicilerin alkış arasında içeri alınacağı ve konser salonuna giriş yapıldıktan sonra çıkışın zorunlu haller dışında mümkün olmayacağı gibi önemli detaylar bulunuyor.

Ankara Devlet Sahne Sanatları Topluluğu'nun önceden planlanmış bu büyüleyici gösterisi, sanat dolu bir akşam yaşamak isteyenleri Ziraat Bankası Ana Salonu'na davet ediyor.

Muhabir: Haber Bülteni