Başörtülü hakimi "laikliğe aykırı" olduğu için reddeden avukata hapis istemi Başörtülü hakimi "laikliğe aykırı" olduğu için reddeden avukata hapis istemi

Ankara'dan kalkarak Hatay'a iniş yapan Anadolu Jet'e ait yolcu uçağında türbülans nedeniyle panik anları yaşandı. Türk Hava Yolları'nın alt şirketi Anadolu Jet'in 22 Haziran 2024 tarihli VF4204 numaralı Ankara-Hatay uçuşu, 3 saatlik gecikme ile gerçekleştirildi. Bu gecikme, yolcular arasında tepkilere yol açtı.

Türbülans sonucu panik yaşandı

Uçağın Hatay Havalimanı’na inişi sırasında yaşanan türbülans, yolcular tarafından yoğun bir şekilde hissedildi. Uçaktaki sallantı nedeniyle panikleyen yolcular, “Yavaş yavaş in, düşmez inşallah” diyerek ve dua ederek bu korku dolu anları atlatmaya çalıştılar. Yolcuların yaşadığı panik anları, bazı yolcular tarafından kameraya kaydedildi.

Sosyal medyada paylaşıldı

Gecikmeli uçuş ve iniş sırasında yaşanan türbülans, yolcular arasında büyük bir stres ve korku yarattı. Uçuşun ardından yolcular, türbülans anlarını ve yaşadıkları korkuyu sosyal medyada paylaştı.

Anadolu Jet yetkilileri, türbülansın doğal bir hava olayı olduğunu ve güvenli iniş sağlandığını belirterek, yolcuların endişelerini gidermeye çalıştı

Ekstardan beklediler

Uçuşun rötarlı gerçekleştiğini ve iniş esnasında yaşanan türbülans ile vatandaşların korktuğunu dile getiren Anıl Yılmaz, “3-3 buçuk saat ekstradan bekledik. Bütün planlarımız alt üst oldu ve gecenin bir yarısı geldik. Bakalım şimdi nasıl gideceğiz. Anadolu Jet isimli yeni firmayla geldik ama değişen hiçbir şey yok. Hatay Havalimanı devamlı bu kaderi yaşıyor. Uçak içerisinde korkanların seslerini duydum” dedi.

Kaynak: İHA