Üretici ve market arasındaki fiyat farkı havuçta zirve yaptı Üretici ve market arasındaki fiyat farkı havuçta zirve yaptı

Ankara, Türkiye'nin iş makineleri ve madencilik sektörüne yönelik en büyük ve en prestijli fuarlarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

30 Ekim - 1 Kasım 2024 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, Türkiye'nin önde gelen fuar organizatörlerinden biri olan Domino Fuarcılık tarafından düzenleniyor.

Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren İş ve İnşaat Makineleri Kümelenmesi'nin (İŞİM) ana destekçisi olduğu bu fuar, yerli ve yabancı katılımcılar için geniş bir platform sunuyor. Fuarda, yerüstü ve yeraltı madencilik işleme makineleri, maden ve mineral işleme ekipmanları, yığın malzeme transfer sistemleri, madencilik güvenliği teknolojileri, su ve hava temizleme sistemleri gibi birçok farklı alanda en son teknolojiler sergilenecek.

FUARDA NELER OLACAK?

Tüm Türkiye ve yurtdışından katılımcıların yer alacağı fuarda, Madencilik İşleme Makine ve Ekipmanları, Bilişim Teknolojileri ve Endüstriyel Otomasyon Sistemleri, Madencilik Güvenliği ve Çevre Yönetimi, Üniversiteler ve Araştırma Kurumları yer alacak.

Ayrıca fuar, madencilik ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmaları, mühendisleri, araştırmacıları, kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirecek. Ayrıca, lojistik servis sağlayıcıları, yetkilendirilmiş tüzel kuruluşlar, laboratuvar ekipman ve malzemeleri üreticileri de fuarda yer alacak.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş